تهیه ، طبخ و توزیع آش نذری برای بالابردن سیستم ایمنی بدن توسط نیروهای مخلص مردمی در قرارگاه مردمی مدافعان سلامت محله شهادت منطقه ۲۰ تهران

مواد لازم:

۱ فنجان بلغور گندم

۱ عدد هویج قطعه شده

۱ عدد پیاز متوسط

۲۵ گرم کره

۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

۳ قاشق غذاخوری شوید خرد شده

۱/۴ قاشق غذا خوری پودر لیمو عمانی

۵ لیوان آب

کمی نمک و زردچوبه

طرز تهیه:

بلغور گندم، هویج و پیاز را همراه آب روی اجاق گذاشته، در ۲۰ دقیقه اخر ۲۵ گرم کره، جعفری و شوید به همراه پودر لیمو عمانی ، زردچوبه و نمک اضافه کنید.

به اندازه یک بشقاب سوپ خوری قبل از ناهار یا شام میل شود (بدون نان).

برای بهره مندی از این سوپ میزان مواد تغییر نکند.

در بازه زمانی مصرف سوپ از خوردن مواد نفاخ پرهیز شود.